Αρχική » Όροι χρήσης

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Ο διαδικτυακός τόπος www.lagoudaki.gr εφεξής «lagoudaki.gr». Αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας τόσο σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 «Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας» όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, όσο και σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα  www.lagoudaki.gr  αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα προσβάσιμο από όλους τους χρήστες του διαδικτύου.
Η ιστοσελίδα προσφέρει προς πώληση ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, αρώματα και καλλυντικά  για όλους τους χρήστες internet, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές μέσα από το e-shop, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της ιστοσελίδας.
Οι χρήστες/αγοραστές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν πλήρη νομική υπόσταση. Τα προϊόντα προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση του αγοραστή.
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
Ο χρήστης της ιστοσελίδας  αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.
Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει και να εκτυπώσει τους όρους χρήσης.